Letade i aftonbladet och tror att artikeln om:

Hemliga hangaren: Här byggs plan som ser allt , är aprilskämt!

Löftet: Kan övervaka Ryssland – från Linköping

I en strängt bevakad hangar på Linköpings flygfält byggs de nya plan som ska ge svenska försvaret superkrafter.GlobalEye kan se nästan allt: Stridsflygplan, flyttfåglar, drönare – eller varenda bil som kör för fort i hela södra Sverige.

– När man väl har den här förmågan, då vill man aldrig vara utan den, säger piloten Rickard Örnhagen Mattsson.Aftonbladet har gjort ett exklusivt besök inne i det topphemliga planet.

Vad tror ni? 

DRÖMMAR

Jag drömmer så mycket och nästan alltid blir jag sviken på något sätt. Undrar vad det är tecken på? När jag vaknar är jag tacksam att vakna ifrån eländet. 

BOK

Inne på tredje boken av Kamilla Oresvärd. Ramlade på den av en händelse. Jag gillar när jag lär känna personerna i boken och slipper fundera på vem det var osv. Ibland är det så många namn. Det här är deckare.

PAKET

Från Bonprix har kommit. Lite spännande. Jag har beställt kläder. Hoppas nu att storlekarna är OK.  Annars blir jag väl proffs på att skicka tillbaka…😜

GARN

SAKNAR STICKNING SÅ MYCKET. Måste nog skicka efter garn i alla fall . Har ni stickat i Merinoull? Yngsta sonen pratade om att det är ”inne”. 

MIDDAG

Rätt skönt att inte behöva ”tänka”.