Men ursäkta, hur korkad får man bli. Då är det ju en ”Sanning” eller snarare en ”lögn”. Skellefteå ,,,hum…..och att skoja om el i dessa tider🤥

Men jag hade fel. Artikeln jag trodde var aprilskämt står kvar i dag i Aftonbladet.

MORGONEN

Jag har ingen balans, lutar åt höger och begynnande huvudvärk. Ingen frukost, direkt i säng igen. Efter en timma småsovande är det bättre men det finns inget annan än att fortsätta vila. Maken bjuder ju på rostbiff och potatissallad i kväll så jag behöver inget göra. Färska jordgubbar efter också, mums.

KLÄDERNA

Knäbyxor, kunde inte knäppa dem. Fyrpack T-tröjor, långa. Alldeles för stora! Dubbelpack mysbyxor, helt fantastiska!!! Inga otäcka hårda resårer i midjan. Klänningen inte den typ av material jag trott men ändå användbar. Shortsen går till knäna men jag behåller dem och lägger upp dem samt syr upp dem lite upptill så blir det bra. bonprix kan ju inte hjälpa att jag har,”fel” form..ö.🤭 Ganska bra utdelning ändå tycker jag och inte minst, det är billigt där fortfarande jämfört med Cellbes (som jag brukar beställa lite från) och int minst Ellos. Kanske skillnad på kvalitet men som min vikt pendla nu vet jag ändå inte hur länge jag kan ha kläderna.

KJELL JANSSON (M)

Nu är han på Aftonbladet med namn och bild. Detta för att han köpt sex som sedan blivit en påstådd utpressningsaffär. Det känns ändå hårt att man går ut med både namn o bild, så tycker jag.

ERICSSON

Andra året i rad som styrelsen inte beviljas ansvarsfrihet. Varför väljs de om då????? Varför kräver man inte avgång och sätter en ny styrelse? Jag förstår inte…

LARM

Verisure har tidigare varit i blåsväder för de via kameror i kundernas hus kikat på bl.a kvinnor i duschen mm. Nu bekräftar anställda där att de uppmuntras ljuga för kunderna och att larmen i många fall inte fungerar. 

Du får en betalningsavi men ingen trygghet. Om larmet funkar åker de förbi och tittar utvändigt. Ser de någon åverkan ringer de polisen. Tjuven är då långt borta.

En f.d tjuv säger att larm inte hindrar tjuvar. De krossar larmet på nolltid med ett verktyg. Grannen tittar ut och då det blir tyst direkt gör de inget. Enligt honom är hemlarm bara ett sätt att lura pengar av folk. Vad som däremot fungerar är grannsamverkan. Att grannar ifrågasätter vad som händer i sitt område, vet när grannar är bortresta mm. Det oroar mer säger f.d tjuven.

RIGGAT UPP

med penna, papper och recept för att göra matlista till i morgon inför vår lilla grannfest på torsdag. Måtte jag luta åt rätt håll då! Man kan få något gjort från sängen också😉

Den här desserten ska yngsta sonen göra till torsdag. Har ätit den en gång förr, så god!